Blog

Konsultointi ja projektit

Tarvitseeko matkakohteenne uutta innovointia vai olisiko kyseessä jokin toisenlainen projekti?

Koulutukseni kautta olen perehtynyt mm. matkakohteiden kehittämiseen ja monien vuosien työkokemus eri aloilta auttaa näkemään asioita eri kulmista.

Matkakohteiden kehittäminen ei aina tahdo sujua ja ulkopuolisen apu on tervetullutta. Ulkopuolinen näkemys ja kokemus voi osoittautua erinomaiseksi vaihtoehdoksi. Joskus ennen suunnitelman käyttöönottoa tarvitaan mahdollinen pilottikokeilu. Olen mm. tehnyt pilottikokeilun hyvinvointimatkasta ulkomaan kohteessa.

Matkakohteita ja matkakohteessa olevaa tarjontaa ja toimintamalleja on aina hyvä kehittää, jotta vierailijat viihtyvät ja pääsevät kokemaan ja näkemään uusia elämyksiä. Paikallisia unohtamatta.

Lähdetään yhdessä suunnittelemaan mitä matkakohteessa voitaisiin kehittää ja millä tavoin. 

Hyvinvointipalveluiden suunnittelu ja toteutus matkakohteissa

Hyvinvointipalveluita voidaan aina kehittää ja suunnitella eteenpäin, kohderyhmä huomioon ottaen. Mitä halutaan tarjota ja kenelle. Kotimaan kohteissa ja ulkomaan kohteissa on aina hyvä miettiä mitä hyvinvointipalveluja on jo tarjolla, mitä muutoksia ja lisäyksiä kaivattaisiin.

Kutsu minut tutustumaan palveluihinne ja katsotaan mitä ideointia ja kehityksiä / parannuksia voimme tehdä. 

 

Kysy lisää ja pyydä tarjousta, martina@trawelinna.com

Lost your password?

Tarjoan korkealaatuista, luotettavaa, ihmislähtöistä ja sosiaalista palvelua matkailun, vieraanvaraisuuden, turismin sekä hyvinvointipalveluiden saralla. 

Lisätietoja halutessasi, ota rohkeasti yhteyttä.

Osoite

Jaanunsaartentie 50,
36810 Kuhmalahti

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite