Blog

Hyvinvointi

Hyvinvointivalmentaja ja liikuntaneuvojana sekä liikunnanohjaajana tavoitteenani on ihmisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, liikunnan ja aktiivisen elämäntavan ylläpitäminen ja edistäminen.

Liikunnanohjaus

  • yrityksille, ryhmille ja työyhteisöille liikunnanohjausta edistämään hyvinvointia.
  • Tarvitsetko koulun liikuntatunnille sijaista? Olen toiminut myös liikunnan- ja terveystiedonopettajana.

 

Hyvinvointi

Tuntuuko sinusta, että haluaisit tehdä elämäntapamuutoksen mutta et pysty siihen yksin ja tarvitset tukea? Autan sinua mielelläni.

Otan asiakkaan huomioon yksilönä. Valmennuksen ja opetuksen alussa keskustelemme ja kartoitamme sinun omia tarpeitasi ja tavoitteita. Kaikki lähtee sinusta ja otamme aina askeleen kerrallaan.

Aloittaminen voi tuntua vaikealta, mutta työstämme matkaasi eteenpäin niin, että sinulla on koko matkan ajan hyvä olla sekä työstämme heikkouksia ja pidämme vahvuuksistasi kiinni. Haluan tukea ja kannustaa sinua eteenpäin niin hyvinä kuin vaikeina hetkinä.

Ohjaukset voidaan myös räätälöidä tarpeen mukaan.

 

Hyvinvointipalveluiden suunnittelu ja toteutus

Onko teille tulossa tapahtuma tai muu tilaisuus, johon toivoisitte ohjelmaa hyvinvoinnin parissa? 

Autan mielelläni. Ota minuun yhteyttä ja kerro minkälainen asia on kyseessä, niin katsotaan mitä voimme yhdessä ideoida. 

Ota yhteyttä minuun, martina@trawelinna.com

Lost your password?

Tarjoan korkealaatuista, luotettavaa, ihmislähtöistä ja sosiaalista palvelua matkailun, vieraanvaraisuuden, turismin sekä hyvinvointipalveluiden saralla. 

Lisätietoja halutessasi, ota rohkeasti yhteyttä.

Osoite

Jaanunsaartentie 50,
36810 Kuhmalahti

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite