Blog

Palvelut

Sukella matkailun maailmaan!

Matkailu

Matkailu ja turismi on alana aina ollut ihmiseltä ihmiselle luottaen menestymiseen ja maailman ihmeisiin. Se on ala, joka muuttaa merkittävästi koskettamalla ihmisten ja yhteisöjen elämää. Ala ei vain luo työpaikkoja, vaan rikastuttaa yhteisöjä taloudellisesti ja sosiaalisesti sekä vähentää köyhyyttä että eriarvoisuutta. Paras tapa ymmärtää muita kulttuureja ja heidän tapojaan, on matkustaa heidän maahansa.

Matkailualan mullistuessa ja kasvaessa tulevaisuudessa tarvitaan hyviä asiakaspalvelutaitoja, kuuntelemisen taitoa, innovointia, ihmiskohtaamisia, henkistä jaksamista, erilaisten asioiden käsittelyä lyhyessäkin ajassa, avarakatseisuutta ja ulospäinsuuntautuneisuutta sekä alan ammattitaitoa.

Matkailu luo elämyksiä. Elämykset ovat monien aistien ja kokonaisvaltaisen kokemuksen yhteissumma, tämä antaa matkailijalle muistijäljen. Elämykset herättelevät meidän aistejamme, joilla me saamme kokea sen hetken mitä näemme, koemme, kuulemme, tunnemme, haistamme ja maistamme.

Näiden asioiden tiimoilta, sinulle ja teillä on mahdollisuus saada minulta koulutuksia ja luentoja, esim. matkaoppaille ja matkailualalle tähtääville, ylipäätään kokonaisvaltaisesti matkailualan toiminnalle.

Taitoni ja tietoni eivät rajoitu vain yllä mainittuihin asioihin. Olen itse mielelläni mukana matkailualan kiehtovassa maailmassa.

Lue lisää palveluistani.

Ota ohjat omasta hyvinvoinnistasi!

Hyvinvointi

Kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista puhuessa, meille herää ajoittain kysymys mitä tämä oikeasti tarkoittaa. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on oman elämän ylläpitämistä mielekkäänä omalla toiminnallaan, eli itse voit vaikuttaa kokonaisuudessaan omaan hyvinvointiin. Oman itsensä tunteminen on hyväksi ja omaa kehoa on hyvä kuunnella sekä omien voimavarojen kuuntelu ja näiden havainnointi on tärkeää. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lähtökohdat löytyvät eri osa-alueilta, joihin lukeutuu vähintään kuusi aluetta; mielen hyvinvointi, henkinen hyvinvointi, fyysinen hyvinvointi, ravitsemus sekä lepo ja palautuminen.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on henkilökohtaisesti itsensä kehittämistä, meillä on vastuu omasta itsestämme ja valinnoista, käyttäytymisistämme sekä elämäntyylistä. Kokonaisuudessaan tähän vaikuttavat fyysiset, sosiaaliset ja kulttuuriset ympäristömme, jossa elämme.

Sosiaalista kanssakäymistä saman henkisten ihmisten kanssa luo piristystä ja tasapainoa omaan elämään, ja tämä on hyvin tärkeä alue, kun puhutaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Pyrkimyksenä on kokonaisvaltainen hyvinvointi oman itsensä kanssa sisäisesti, ja tätä kautta se välittyy myös ulkoisesti.

Liikunnalla on tutkitusti paljon vaikutuksia ihmisen hyvinvointiin ja sairauksien ennalta ehkäisyyn.

Tervetuloa tutustumaan hyvinvointiin.

Monipuolinen palveluiden tarjoaja

Muut Palvelut

TraWeLinna tarjoaa monipuolisesti palveluitaan.
Kokemuksieni kautta minulta onnistuu myös kuvaukset, vaikuttajamarkkinointi, esiintyminen sekä tapahtumien järjestäminen. 

Etkö löytänyt etsimääsi palvelua?

Ota minuun yhteyttä, niin löydämme yhdessä ratkaisun etsimääsi palveluun ja räätälöimme sen juuri sinulle sopivaksi!

Lost your password?

Tarjoan korkealaatuista, luotettavaa, ihmislähtöistä ja sosiaalista palvelua matkailun, vieraanvaraisuuden, turismin sekä hyvinvointipalveluiden saralla. 

Lisätietoja halutessasi, ota rohkeasti yhteyttä.

Osoite

Jaanunsaartentie 50,
36810 Kuhmalahti

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite