Blog

UKK

Usein kysytyt kysymykset

Kysymyksiä ja vastauksia

Sijainti on Suomessa ja toimin kansainvälisesti myös ulkomailla.

Voit ottaa minuun yhteyttä puhelimitse, yhteystietolomakkeen kautta TAI lähettämällä minulle sähköpostia osoitteeseen, martina@trawelinna.com

Haluan tarjota nopeaa palvelua ja pyrin aina vastaamaan mahdollisimman nopeasti viesteihin, puheluihin ja sähköposteihin. Otathan kuitenkin huomioon, että me kaikki olemme vain ihmisiä ja joskus vastaus voi tulla viiveellä, mutta viimeistään seuraavaan arkipäivään mennessä.

Hyvään asiakaspalveluun kuuluu, että asiakas saa vastauksen, joten lupaan ottaa yhteyttä.

Kyllä voit.

Ota rohkeasti minuun yhteyttä, kartoitetaan tilanne ja katsotaan mitä voimme tehdä. Löydämme varmasti yhteisen ratkaisun!

Kyllä on.

Otan asiakkaan huomioon yksilönä. Valmennuksen ja opetuksen alussa keskustelemme ja kartoitamme sinun omia tarpeitasi ja tavoitteita. Kaikki lähtee sinusta ja otamme aina askeleen kerrallaan. Aloittaminen voi tuntua vaikealta, mutta työstämme matkaasi eteenpäin niin, että sinulla on koko matkan ajan hyvä olla sekä työstämme heikkouksia ja pidämme vahvuuksistasi kiinni. Haluan tukea ja kannustaa sinua eteenpäin niin hyvinä kuin vaikeina hetkinä.

Kyllä on. 

Lähetä minulle sähköpostia missä kerrot seuraavia asioita:

  • Monta henkilöä on osallistumassa matkalle
  • Toiveenne matkan pituudesta ja ajankohdasta
  • Toiveenne kohteesta, kotimaassa vai ulkomailla.
  • Muita asioita, joita tulisi ottaa huomioon, mm. allergiat, ym.

Näillä pääsemme hyvin alkuun. Lisätietoja tulee, kun tiedämme perusasiat, mm. matkakohteen vaatimukset passien voimassaoloaikojen ja muiden asiakirjojen suhteen.

Tällä hetkellä teen yhteistyötä matkanjärjestäjien kanssa.

Tällä hetkellä käytössä on laskutus ja lasku tulee sähköpostiisi ellei toisin mainita.

Koulutukset

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lost your password?

Tarjoan korkealaatuista, luotettavaa, ihmislähtöistä ja sosiaalista palvelua matkailun, vieraanvaraisuuden, turismin sekä hyvinvointipalveluiden saralla. 

Lisätietoja halutessasi, ota rohkeasti yhteyttä.

Osoite

Jaanunsaartentie 50,
36810 Kuhmalahti

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite