Blog

TraWeLinna

20191020_163653

Matkailu- ja Hyvinvointialan asiantuntija

Olen Martina Linna, TraWeLinna yrityksen perustaja ja omistaja maaliskuusta 2021 lähtien. Yritykseni nimi tulee sanoista; travel, wellness ja Linna sukunimestäni.

Matkailu- ja hyvinvointiala sekä urheilu ovat aina olleet intohimoni.

Yritykseni slogan on:

~Dive into the sea of Travel & Wellness with TraWeLinna~

Yritykseni logon tarina:

Kun sukellat mereen, löydät merisimpukan. Merisimpukan avautuessa löydät helmen. Merisimpukan helmi on kaunis ja täynnä tarinoita, kuten matkailu ja hyvinvointi.

Helmi kuvastaa matkailun ja hyvinvoinnin maailmaa.

Pääpalvelut, joita tarjoan ovat matkailun ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa.

Ammattitaitoni vuoksi pystyn tarjoamaan korkealaatuista,  luotettavaa, ihmislähtöistä ja sosiaalista palvelua matkailun, vieraanvaraisuuden, turismin sekä hyvinvointipalveluiden saralla.

TraWeLinna on Suomen ainoa, jolla on Wellness Travel Specialist certification – Hyvinvointimatkailun asiantuntija sertifikaatti.

Kuka on Martina Linna?

Koulutukseltani olen matkailun liikkeenjohdon restonomi, hyvinvointimatkailun asiantuntija, hyvinvointivalmentaja ja liikuntanevoja sekä liikunnanohjaaja. Lisäksi minulla on monia muita lisäkoulutuksia, mm. äitiysliikuntavalmentaja koulutus.

Matkailu ja hyvinvointi ovat olleet minun kiinnostukseni kohteita hyvin nuoresta iästä alkaen.

Uin kilpaa yli 20 vuotta hyvällä menestyksellä ja näin myös urheilu on lähellä sydäntäni ja virtaa veressäni matkailun sekä hyvinvoinnin lisäksi.

Synnyin Etelä-Suomeen, mutta jo pikku tyttönä perheeni muutti Lapin maille Ivalon kautta Rovaniemelle. Rovaniemi tunnetaankin Lapin päämatkailukohteena, jonne monet charterit matkaavat ympäri maapallon. Lapin taika ja matkailun vetovoima revontulien lisäksi on Joulupukin pajakylä Napapiirillä sekä Lapin makuelämykset ja tarinat.

Oma urani matkailun parissa lähti liikkeelle Joulupukin apulaisena, tonttuna. Maailma veti puoleensa ja lähdin vuonna 2008 aktiviteettioppaaksi silloiselle Finnmatkoille (TUI). Matkaoppaana koin erilaisia työtehtäviä rivioppaasta aina kohdepäällikön tehtäviin asti. Tutuiksi on tullut myös matkanjärjestäjät Nazar ja Detur. Monipuolisen matkaoppaan työn kautta päädyin myös Matkaoppaat sarjan 4.tuotantokaudelle.

Matkailun parissa en ole työskennellyt vain matkaoppaana, vaan myös liikunnanohjaajana, hyvinvointimatkojen suunnittelijana ja vetäjänä, matkustajapalveluvirkailijana lentokentällä, uimaopettajana ja guest relationina hotellissa, monilla matkamessuilla ja tapahtumissa.

Liikunnan ja hyvinvoinnin parissa olen työskennellyt liikunnan- ja terveystiedon opettajana, liikunnanohjaajana, uimakoulun opettajana, zumba ohjaajana, hyvinvointivalmentajana, uinninvalvojana, äitiysliikuntavalmentaja ja toiminut ohjaajana kuntosalilla.

Lisätietoja halutessasi, ota rohkeasti yhteyttä.

Nauti matkastasi TraWeLinna -sivuilla! 😊

Miksi TraWeLinna

Matkailu- ja Hyvinvointialan koulutus ja kokemus

Matkailun liikkeenjohdon Restonomi Hyvinvointimatkailun asiantuntija Liikuntaneuvoja- ja ohjaaja Hyvinvointivalmentaja + muut lisäkoulutukset

Luotettava ja Vastuullinen

Matkailualan Turvallisuuspassi. Ensiaputaidot. Hengenpelastustaidot - Suomen Uimataito- ja hengenpelastus liitto.

100

Matkakohdetta

2100

Kiertuetta

0

Maata

117200

Tyytyväistä asiakasta

Meidän Tiimi

Tapaa tiimimme

Martina Linna
TJ, Perustaja
Anniina Virtanen
Opas, Kouluttaja
Antti Hokka
Myyntijohtaja
Miika Lindeman
Markkinointijohtaja

Suositukset

Asiakkaiden Arvostelut

Lost your password?

Tarjoan korkealaatuista, luotettavaa, ihmislähtöistä ja sosiaalista palvelua matkailun, vieraanvaraisuuden, turismin sekä hyvinvointipalveluiden saralla. 

Lisätietoja halutessasi, ota rohkeasti yhteyttä.

Osoite

Jaanunsaartentie 50,
36810 Kuhmalahti

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite