Blog

Hyvinvointimatkat

Olen Suomen ainoa sertifioitu Wellness Travel Specialist – Hyvinvointimatkailun asiantuntija. 

Ulkomaan matkoilla ei aina tee mieli pelkästään makoilla rannalla tai altaalla. Myös kotimaan matkoilla halutaan vaihtelua. Joskus sitä liikkumista ja koko kropan herättämistä kaipaa heti aamusta tai muuna ajankohtana päivän aikana.  Tällöin hyvinvointimatkailu astuu kuvioon mukaan.

Hyvinvointimatkat ei ole pelkästään itse pelkkä matka, vaan tie oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin elämäntavoille, joita matkalla voi oppia sekä pitää yllä matkan aikana ja matkan jälkeen. Hyvinvointimatkailu tuo mahdollisuuden muuttaa ominaisuudet positiivisemmaksi ja näin ylläpitää sekä parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Hyvinvointimatka voi sisältää erilaisia aktiviteetteja, kuten kävelyretkiä luonnossa, vaellusta, erilaisia liikunnallisia tuokioita ja kunnon kohottamista, tapahtumia mikä liittyy hyvinvointiin, kylpylässä käyntiä hoitaen oman kehon palautumista, mielen hoitoa, vesiliikuntaa, mm. SUP-lautailua ja uintia. Lisäksi matkojen halutaan sisältävän terveellisempää ravitsemusta.

Uudet kokemukset matkalla voivat edesauttaa elämäntaparemontissa, ylläpitää aloitettua tai jo vuosia kestänyttä liikunnallista ja terveellisempää elämäntapaa.

Hyvinvointimatkat ovat myös sosialisoitumisen kannalta erinomainen vaihtoehto. Matkoilla näkee uusia ihmisiä, erilaisia persoonia, oppii ja kokee uutta sekä kaiken tämän ohella luodaan uusia kokemuksia ja elämyksiä.

Elämykset ovat monien aistien ja kokonaisvaltaisen kokemuksen yhteissumma, tämä antaa matkailijalle muistijäljen. Elämykset herättelevät meidän aistejamme, joilla me saamme kokea sen hetken mitä näemme, koemme, kuulemme, tunnemme, haistamme ja maistamme.

Unelmoitko hyvinvointimatkoista ja toivoisit, että alan asiantuntija auttaa sinua suunnittelemaan ja lähtemään mukaan matkoille?

Minun kauttani voimme yhdessä suunnitella ja toteuttaa hyvinvointimatkoja. Lähden mielelläni matkoille ohjaamaan ja luennoimaan.

Ota yhteyttä minuun ja lähdetään tekemään unelmista totta, martina@trawelinna.com

 

TULEVIA HYVINVOINTIMATKOJA

TraWeLinna ilmoittaa tulevista matkoista heti, kun matkat vahvistuvat.

Odotellessasi voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostin kautta tai lomakkeen kautta. 🙂

Lost your password?

Tarjoan korkealaatuista, luotettavaa, ihmislähtöistä ja sosiaalista palvelua matkailun, vieraanvaraisuuden, turismin sekä hyvinvointipalveluiden saralla. 

Lisätietoja halutessasi, ota rohkeasti yhteyttä.

Osoite

Jaanunsaartentie 50,
36810 Kuhmalahti

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite