Blog

Koulutukset ja Luennot

Onko toiveissasi saada kouluttaja tai luennoitsija, jolla on myös käytännönkokemusta matkailualan monipuolisesta maailmasta?

Matkailu tuo erilaisia asioita ja kokemuksia eteen, halutaan nähdä maailmaa, mutta samalla myös voida pitää itsestään huolta kokonaisvaltaisesti. Matkailualan mullistuessa ja kasvaessa tulevaisuudessa tarvitaan hyviä asiakaspalvelutaitoja, innovointia, ihmiskohtaamisia, henkistä ja fyysistä jaksamista, erilaisten asioiden käsittelyä lyhyessäkin ajassa, avarakatseisuutta ja alan ammattitaitoa.

Minut voit pyytää kouluttamaan ja / tai luennoimaan niin isompiin kuin pienempiinkin tilaisuuksiin, tapahtumiin ja yrityksesi tai luokkasi sparrauspäivään.

Voimme yhdessä miettiä, mikä olisi kokonaisuus, josta toivoisit luennon / koulutuksen koostuvan ja minkä pituisen kokonaisuuden haluaisit. Taustani huomioiden, luennot ja koulutukset voivat sisältää myös liikunnallisen harjoituksen, esimerkiksi taukojumpan ulkona sään salliessa.

Työ- ja elämänkokemuksien sekä koulutuksien kautta saat minusta erinomaisen matkailualan kouluttajan ja luennoitsijan.

Koulutukset ja luennot ovat räätälöitävissä asiakkaan ja yrityksen tarpeiden mukaisesti.

”Matkailu – se jättää ensin sanattomaksi, ja tekee sinusta sitten tarinankertoja.” – Ibin Battuta

Ota rohkeasti yhteyttä minuun ja kysy tarjousta, martina@trawelinna.com

Lost your password?

Tarjoan korkealaatuista, luotettavaa, ihmislähtöistä ja sosiaalista palvelua matkailun, vieraanvaraisuuden, turismin sekä hyvinvointipalveluiden saralla. 

Lisätietoja halutessasi, ota rohkeasti yhteyttä.

Osoite

Jaanunsaartentie 50,
36810 Kuhmalahti

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite